lauantai 5. syyskuuta 2020

FI AVA-H

Käytiin Flirtin kanssa Mäntsälässä kisaamassa. Tuomarina oli Jari Suomalainen, joten odotettavissa oli juoksemista ja pitkiä ratoja. Ja niitä me saatiin.

Kisapaikalla sisäilma oli todella huono, joten päätin jo aamusta että jätämme viimeisen radan juoksematta.

Ensimmäinen rata oli agilityrata. Flirtti kävi todella kuumana ja minä hölmönä seurasin kisakumppaneiden radat, joten tiesin että muut hyllyttivät.

Varmistelin liikaa, joten jo nelosesteellä vedin tytön hypyn väärälle puolella. Sen jälkeen yritin jatkaa, mutta Flirtti oli niin ylivireessä, että ei siitä mitään tullut.

Hypärille saatiin tärkeät katsojat, kun siskoni Noora kahden lapsensa kanssa tulivat paikalle. Noora myös kuvasi meidän radan.

Ennen rataa päätin, että en seuraa mitä muut tekevät. Keskityin vain Flirttiin ja tulevaan rataan.

Ja sehän kannatti.
Radalla oli parikin kohtaa, missä joko turhaan varmistelin tai jouduin korjaamaan, mutta niin vain sieltä tuli nolla. Ja aikakin riitti - taidettiin tehdä kovin etenemä, mitä olemme kolmosten kisoissa tehneet: 4,28 m/sek. Ja kun ottaa huomioon muutamat korjaukset + renkaalle passaus, 4,4 etenemä on täysin mahdollinen.

Nyt Flirtti on siis FI AVA-H ja parasta on, että viimeinen serti tuli Jarilta. Hän on kuitenkin se henkilö, jonka suoritusten vuoksi olen vuonna 2007 kiinnostunut lajista.


Alla ratapiirroksetEi kommentteja:

Lähetä kommentti