sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Eka hyppyserti - valiokello käyntiin

Käytiin Flirtin kanssa Maaningalla KPSH:n kisoissa. Ohjelmassa oli kaksi hypäriä ja kaksi agilityrataa. Tuomarina oli Mika Kangas.
Kisapäiväksi osui ensimmäinen kuuma keli, joten se hyydytti ohjaajaa, mutta onneksi Flirtti jaksoi kun pääsi pari kertaa pulahtamaan järveen.

Aloitettiin hyppyradalla. Ohjaajan liike oli kuin täi tervassa, mutta aika onneksi riitti ja tuloksena radan ainoa nolla. Valiokello lähti siis käyntiin.

Seuraavaksi vuorossa oli agilityrata. Puomi oli radalla toisena esteenä ja sieltä tultiin railakkaasti loikaten. Annoin kuitenkin Flirtin jatkaa, koska tavoitteena oli seuraavalle agilityradalle hyvät pohjat. No, päästiin kaksi estettä eteenpäin ja sen jälkeen kepeille viennin sijaan Flirtti valitsi putken. Eli tuloksena HYL. Yritin jatkaa kepit ja Flirtti vaan kuumui ja kuumui. Päätettiin siis rata sylikyytiin.

Toiselle agilityradalle lähdettäessä olin päättänyt, että jos hylky tulee, poistumme radalta ja säästelemme voimia viimeiselle radalle. Teimme tosi hyvää rataa esteelle 14 asti. Matkalle mahtui mm. hieno keinu, poispäinkääntö ja takaaleikkaus putkelle ja viskileikkaus hypylle. 14 oli putki keppien jälkeen ja ohjasin huonosti - Flirtti kielsi. Lähetin uudestaan ja Flirtti kielsi. Sen jälkeen Flirtti meni putkeen, mutta minä olin jo täysin myöhässä seuraavassa ohjauksessa, joten Flirtti otti väärän hypyn. Tuloksena HYL ja sylikyyti pois.

Viimeinen rata oli hypäri. Ohjasin kepit eri puolelta kuin muut kisaajat ja se tarkoitti takaaleikkausta keppien jälkeen. Pakkovalssi putkelle onnistui hienosti. Meinasin sössiä esteelle 17, kun en ehtinytkään persjättöön 16 jälkeen ja takaaleikkausta ajatellen olin liian pitkällä. Flirtti meinasi kieltää, mutta ei onneksi kieltänyt.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti