lauantai 25. toukokuuta 2019

Kajaanista ensimmäinen agilitynolla

Kajaaniin lähdettiin tavoitteena ensimmäinen agilitynolla. Tuomarina oli Salme Mujunen. Flirtti aloitti juoksun keskiviikkona ja hieman oli epäselvää, kuinka se kulkee juoksussa (ei olla aiemmin kisattu juoksussa vaikka treenit ovatkin aina onnistuneet).

Ensimmäinen rata oli hypäri, jossa kepit toisena esteenä ja täysin avokulma. Yritin pyöristää Flirtin linjaa ja se hakikin hienosti oikean välin, mutta ei saanut käännettyä tokaan väliin. Muilta osin hypäri meni oikein hienosti. Tuloksena 5 ja kolmas sija.

Toinen rata oli agilityrata, jossa ei ollut puomia 😀. Kaikki onnistui tosi hienosti - tosin varmistelin ehkä liikaakin joitakin kohtia, joten aika olisi voinut olla parempikin. Joka tapauksessa hienosti ensimmäinen agilitynolla kisakirjaan - sijoitus 2.

Kolmas rata oli samoin agilityrata ilman puomia. Nolla oli täysin otettavissa, mutta kummastuksekseni Flirtti tuli ohi sekä keinusta että A:sta. Olin aivan kummissani kunnes katsoin alla olevan videon. Molemmissa minulla laskee ohjaava käsi alas, joten on aivan loogista että se tuli minun lähelleni.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti