maanantai 15. heinäkuuta 2019

Kansainvälistä kisaamista

Viroon tuli pikkuluokat alkaen 1.7.2019 - sopiva ajoitus eli kesälomareissulla päästiin kisaamaan Viljandissa.

Viikonlopun aikana tuomari oli Roman Lukac Sloveniasta. Hän oli kehittänyt tosi kivat radat, joissa haastetta riitti, mutta oli kuitenkin juostavat ja vauhdikkaat.

Lauantaina kisattiin 3 agilityrataa ja 1 hypäri, sunnuntaina 2 hypäriä (olisi ollut vielä 2 agilityrataa, mutta jätin ne väliin). Ihanne-etenemät olivat 3,70-3,90 eli kyllä siellä sai lujaa päästellä. Lisäksi hyppykorkeus oli koko ajan 20 cm pikkumineillä - hypyissä se oli alin mahdollinen.

Flirtti on saanut vauhtinsa takaisin 💖. Eka agilityrata oli hieno, etenemä 3,96 m/s mutta se harmittava puomivitonen 😕. Valitettavasti tästä ei ole videota.

Toinen agilityrata: vauhti hidastui eikä päästy ihanneaikaan. Uskoisin, että aika meni lähinnä keinulla. Lisäksi puomilta vitonen. Sillä tuloksella irtosi kuitenkin voitto.

Kolmas agilityrata: tuloksena HYL heti kolmannella hypyllä, kun Flirtti hyppäsi hypyn takaisinpäin (en tehnyt peruskäännöstä vaan yritin kääntää vastakäännöllä).

Päivän viiminen kisa oli hypäri ja siellä Flirtti kulki hienosti.
Etenemä 4,07 m/sek ja nollavoitto. Ensimmäinen ulkomainen merkintä kisakirjaan 💕

Palkinnot olivat hienot - saatiin voitoista hyvät Delux-peitot.

Sunnuntaina kisattiin auringonpaisteessa kaksi hypäriä.

Ekalla hypärillä oli kepit ja putki vierekkäin. Hieman huolimaton ohjaus ja sinnehän se vilahti putkeen keppien sijaan. Tuloksena siis HYL.


Tokalla hypärillä saatiin aikaan ihanneaikainen hypäri, jossa valitettavasti yksi rima tippui.
Flirtin hyppääminen näytti tällä radalla jo aika vaikealta, joten jätin loput radat kisaamatta ja lähdettiin jatkamaan lomailua.


Lauantai 2. agilityrata, tulos 6,08, sijoitus 1.
Lauantai hypäri, tulos 0, sijoitus 1.
Sunnuntai 2. hypäri, tulos 5, sijoitus 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti