sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Mikkelissä kisaamassa

Aloitettiin Flirtin kanssa kesäloma minireissulla Mikkeliin.
Lauantaina ja sunnuntaina olin ilmoittanut meidät kolmelle radalle per päivi. Tuomareina piti olla Salme Mujunen ja Hilpi Yli-Jaskari, mutta koska ilmoittautumisia tuli valtavasti, he joutuivat ottamaan vielä yhden tuomarin (Arto Laitisen).

Lauantaina kisattiin Flirtin kanssa sekä Salmen että Hilpin agiradat, mutta jätettiin Arton hyppyrata juoksematta.
Ensimmäisellä radalla Flirtti tuntui vielä tosi tahmealta ja itse mokasin radan jo neljännelle esteelle. Tuloksena siis HYL.
Toisella radalla homma kosahti neljänteen esteeseen, kun Flirtti hyppäsi hypyn takaisinpäin (olisi pitänyt tehdä peruspyöräytys). Sen jälkeen tehtiin hyvä rata ja Flirtin vauhtikin oli jo paljon parempi.
Ratojen välillä hieroin Flirtin reisiä ja lonkankoukistajia ja yritin venyttää niitä. Ilmeisesti siitä oli apua.

Yöksi ajettiin Flirtin kanssa Hirvensalmelle SFC Etuniemeen. Tärkeintä oli leirintäalueelta löytynyt koirauimaranta.


Sunnuntaina juostiin ensin Salmen agilityrata. Kepit ohjasin A:n puolelta ja tarkoitus oli tehdä päällejuoksu ja vaihtaa puolta keppien jälkeen. En sitten kuitenkaan uskaltanut edistää riittävästi ja en ehtinyt vaihtaa puolta. Siispä keinulle tuli tehtyä takaaleikkaus - onneksi Flirtti suoritti sen kuitenkin.
11 putken jälkeen alkoi selviytyminen, jossa virvelöin Flirtin kolme kertaa 😀. Ensin se meinasi juostu 11-putkelta 13-putkelle, sitten 13-putkelta 15-putkelle ja vielä lopuksi 15-putkelta suoraan maaliin.
Selvittiin ja tuloksena nollarata ja VOITTO. Saatiin siis ensimmäinen agilityserti 💕.



Hilpin agilityradan mokasin taas minä 😳. Unohdin radan 5-esteen jälkeen. Sitä ei ole vielä koskaan tapahtunut kisoissa. Siihen asti Flirtti teki tosi hienosti, samoin sen jälkeen - jos ei oteta huomioon puomia, jonka taas loikkasi. Tuloksena siis HYL.

Koska mahdollisuuksia tuplanollaan ei enää ollut, jätettiin taas viimeinen rata kisaamatta ja lähdettiin kaatosateessa ajamaan kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti