lauantai 21. marraskuuta 2020

Superhyvä fiilis kisoista

Oltiin Flirtin kanssa juoksemassa kolme rataa oman seuran kisoissa, tuomarina Anne Viitanen.

Eka rata oli hypäri. Flirtti tuntui alussa hitaalta, mutta lähti kyllä sitten vauhtiin.
Hyllytettiin 10 hypylle kun en antanut Flirtille riittävästi tilaa. Tuosta mentiin siis 12 putken yläpuolella olleeseen 11 putkeen ja tein ohjausta hypyn alapuolella poispäinkääntönä. Painoin Flirtin takaakiertoon. Korjauksen jälkeen rata jatkui hyvää työtä tehden kunnes 18-hypyllä jäin Flirtin eteen tehdessäni saksalaista hypyn yläpuolella - siinä tippui rima.



Toka rata oli agilityrata, josta tulos 5. Vitonen tuli pituudelta ja sekin oli minun vikani. Varmistelin 10-hypyn in-iniä niin vahvasti että ajauduin liian pitkälle ja Flirtin linja pituudelle oli huono = toinen palikoista kaatui.

Muuten Flirtti teki upeaa työtä ja mm. otti kaikki kohtaktit 💖.




Kolmas rata oli sekin agilityrata. Alku oli edellisen radan lopusta päin eli hyppy ja sen jälkeen puomille. No, putkeenhan se neiti suhahti 😂 eli HYL. Sen jälkeen upea nollarata. Tiesin jo tutustuessa, että tuo on mahdoton tehtävä koska lähdemme lentävällä lähdöllä ja Flirtin puomi-putki-erottelu ei ole vielä niin hyvä että pelkkä käsky riittäisi. Lisäksi putki on aina kivempi kuin puomi.



Lopputulema tämän päivän radoista on, että me olimme yhdessä samoilla radoilla, me pääsimme osittain kuplaan ja kaikki virheet olivat minun. Flirtti teki molemmilla agilityradoilla hienot puomit ja A-esteet. Keinut olivat hitaat eli niitä pitää taas alkaa vahvistamaan. Harvemmin on ollut näin upea olo noilla tuloksilla, mutta nyt on 💖.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti