perjantai 2. huhtikuuta 2021

Pitkästä aikaa kisoissa

Pitkäperjantai eli perinteiset JoA:n pääsiäiskisat. Ihan mahtavaa, että tässä koronakurimuksessa järjestäminen onnistui.

Tuomarina Jari Suomalainen eli radat tuttua laatua: juostavia ja jouhevia. 

Ensimmäinen rata oli hypäri. Varmaan ensimmäistä kertaa koko kisaamisemme aikana olimme Flirtin kanssa heti samalla radalla 😊. Oikeastaan koko rata meni suunnitelman mukaan, ainoastaan 14-esteen ininissä vapautin Flirtin hypylle liian myöhään ja siinä meni aikaa.
Tulos ratavirhe 0, mutta yliaikaa 0,97. Sijoitus 2. Etenemä 3,89 m/sek.


Toinen rata oli agilityrata.
Rata lähti hyvin liikkeelle, mutta pituudella tapahtui päässäni joku aivopieru ja löysin itseni ohjaamasta seuraavat hypyt täysin eritavalla kuin oli suunnitelma. Ja niinhän siinä kävi, että tuosta aivopierusta johtuen Flirtti livahti puomin alla olevaan putkeen. Eli tulos HYL.
Tuon jälkeen sain kerättyä itseni ja tehtiin ihan ok rataa lopun muurille asti, jossa ohjaus jäi vajaaksi ja Flirtti kielsi muurin.
Tässäkin radassa paljon hyvää, mm. loppuun asti juostu puomi ja hieno keinu.

Kolmas rata oli samoin agilityrata.
Tämä rata oli sitä tekemistä, minkä tiedän meidän osaavan. Muutamia virheitä toki tapahtui ja niistä johtuen emme ehtineet ihanneaikaan.
Puomin alastuloa varmistelin enkä siitä johtuen antanut Flirtille riittävän aikaisin eteenmenokäskyä - siinä pyörähdyksessä meni varmasti yli sekunti.
Ennen keinua jälleen käsky myöhässä, joten Flirtti ehti kääntyä minua kohti ja ajautui pois oikealta linjalta.
Lisäksi Flirtin hyppääminen oli jo väsyneemmän näköistä - pitkästä aikaa kolme kisapitkää rataa (171, 201 ja 218 m) varmasti painoivat jaloissa.
Eli ratavirhe 0, yliaikaa 2,87, etenenä 3,66 m/sek. Sijoitus 1.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti