lauantai 22. kesäkuuta 2019

Jussin Juoksut hellii meitä

Juhannus vietettiin nyt jo perinteisesti Savonlinnassa Jussin Juoksuissa.
Tämä oli nyt neljäs kerta ja ainoastaan viime vuonna ei tullut mainittavaa tulosta (1. vuosi: nousu kakkosiin, 2. vuosi: nousu kolmosiin).
Eikä se Savonlinna pettänyt tänäkään vuonna vaikka kelin puolesta olisi perjantai voinut olla vähän viileämpi ja lauantai vähätuulisempi.

Perjantaina ensimmäinen rata oli Reetta Pirttikosken hypäri. Flirtti lähti radalle kuin ohjus ja minä olin myöhässä jo toisella esteellä. Siispä hylly ekalle putkelle. Koko rata tuli käytännössä ohjattua takaa, koska olin niiiiiin myöhässä.

Toinen rata oli Esa Muotkan agirata. Hän oli kehittänyt mukavan putki-puomiansan, johon rata kosahti. Ennen sitä olin omalla toiminnallani saanut Flirtin lopettamaan pujottelun (en uskonut, että se osaa aloittaa oikein ja kun se aloittikin, tein jonkun ihme liikkeen).

Kolmas rata oli Marko Mäkelän agirata. Siellä jalka jo painoi ihan kunnolla. Meinasin kaatua ennen A-estettä (josta itsestään tuli alastulovitonen) ja loppusuoralla olevan puomin Flirtti joutui selvittämään ihan itse (ps. ei tullut vitosta). Tältä radalta kuitenkin tulos (yliaika vitonen) ja toinen sija.
Lauantai aloitettiin Esa Muotkan hypärillä. Sanoin heti, kun näin radan, että tämä on meidän rata. Ja niin se oli. Ratavirheitä 0, etenemä 4,16 m/s (😮) ja voitto. Toinen hyppyserti on siis tienattu ja niiden osalta alamme odotella ensi vuoden toukokuuta.

Toinen rata oli Reetta Pirttikosken agirata. Ihan todella hienoa tekemistä melkein loppuun asti, mutta puomin alla oleva putki, jossa minä lähdin eri suuntaan kuin Flirtti, osoittautui kohtaloksi. Kolmella kiellolla hylkäys.

Marko Mäkelän agirata jätettiin väliin ja lähdettiin kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti